Àrea agremiats
Usuari:
Contraseña:
Has oblidat la contrasenya?
Cursos
Curs PRL paleteria 20h subvencionat (gratuït)
Data inici: 16/07/2024
Data fi: 24/07/2024
Horari del curs: de 17:00 a 21:00 els dimarts, dimecres i dijous
PRL Nivell Bàsic 60h. Recurs Preventiu; subvencionat (gratuït)
Data inici: 16/09/2024
Data fi: 17/10/2024
Horari del curs: de 17:00 a 21:00 els dilluns, dimecres i dijous
 
Novetats del gremi
Aquest passat mes de juny s'ha impartit al Gremi de Constructors del Garraf el primer curs subvencionat d'encarregat d'obres.
El Gremi de Constructors d'obres del Garraf signa un acord amb el Banc de Sabadell en pro dels professionals del sector.
El 25 de maig de 2021 el Gremi de Constructors d'obres del Garraf i el Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona (Caateeb) han signat un conveni de col·laboració entre les dues entitats.
Col·laboracions amb el Gremi

El Gremi de Constructors del Garraf i Previsora General han arribat a un acord de col·laboració per tal de que la mutualitat pugui oferir l'assegurança obligatòria de Conveni Col·lectiu així com assegurances d'accidents per a profesisonals autònoms a totes les empreses sòcies del Gremis. Les assegurances de conveni col·lectiu permeten a les empreses poder complir els requisits legals que comporta la seva activitat empresarial referida a la protecció dels riscos personals dels seus treballadors. Aquesta mena d'assegurança cobreix les garanties estipulades en el Conveni Col·lectiu d'àmbit supraempresarial corresponent.
Previsora General és una mutualitat catalana, amb seu a Barcelona, especialitzada en la venta i distribució d'assegurances personals que ofereix solucions a empreses, professionals autònoms i particulars. Més de 80 anys vinculats al mutualisme català i més de 360.000 persones assegurades avalen l'experiència d'aquesta mutualitat dins el sector assegurador.
A més, volem destacar que Previsora General ha sigut la primera mutualitat que ha obtingut el segell EthSI que garanteix que és una companyia dins del sector que té en compte els aspectes relacionats amb un comportament ètic de l'organització. El principal aspecte i més important és el fet de ser una mutualitat, un dels mecanismes que permet prevenir la desigualtat social. Altres paràmetres que certifiquen el seu comportament ètic són la responsabilitat social, la inversió socialment responsable, la transparència i la vinculació a l'economia social.
Previsora General treballa per ser una alternativa a l'assegurança tradicional, posant l'economia al servei de les persones i treballant per aconseguir una societat més amable i solidària, buscant noves solucions per generar valor per als seus clients.
La mutualitat vetlla perquè es respecti i pari esment a tots els grups d'interès, perseguint el desenvolupament sostenible com a factor per seleccionar i guiar les seves pròpies accions, des d'una perspectiva constant de responsabilitat social.
EthSI és el primer segell europeu de qualitat i gestió ètica i solidària dirigit al sector assegurador que garanteix la qualitat de la gestió que fan les companyies del sector basat en un comportament ètic, tant dins de l'organització, com en els productes que ofereixen i en les seves inversions.

Per a més informació:
Departament de Marketing i Comunicació
Yolanda Trujillo
Tel. 93 304 16 00
Rb. Exposició 105, Loc. 3 cuadrado gremi constructors garraf 08800 Vilanova i la Geltrú cuadrado gremi constructors garraf Tlf. 93 893 33 66 cuadrado gremi constructors garraf Fax 93 893 33 66 cuadrado gremi constructors garraf gremi@gremiconsgarraf.cat
Gremi de constructors d'obres del garraf · Sobre el gremi de constructors · Junta de govern · Serveis del gremi
Agremiats · Cursos · Novetats del gremi · Taulell d'anuncis · Colaboracions amb el gremi
Dissenyador de pàgines web